Liga Campionilor

FCSB - Plzen » Enache, o nouă prestaţie slabă în prima repriză a partidei cu Plzen

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 iulie 2017

Gabriel Enache şi-a continuat evoluţiile slabe şi în disputa cu Viktoria Plzen, din turul al treilea al Ligii Campionilor, iar erorile sale au adus cele mai periculoase ocazii ale cehilor. 

Pe lângă faza golului înscris de Krmencik, unde alături de Larie a greşit decisiv după ce a pierdut un duel aerian, Enache a fost surclasat la majoritatea fazelor purtate pe banda stângă de atac a celor de la Plzen.

Trei greşeli importante ale lui Enache:

  • min.12: Enache a pasat greşit în jumătatea adversă şi i-a pus pe contraatac pe cehi, însă Kolar a șutat slab, iar Niţă a reţinut;
  • min 16: Enache l-a faultat inutil pe Kopic, iar centralul a dictat lovitură liberă, dintr-o poziţie periculoasă. Centrarea a fost respinsă însă foarte bine de Larie;
  • min 33: Cehii au recuperat o minge la 30 de metri de poarta lui Niță, după o eroare a lui Enache, dar șutul expediat de fotbalistul lui Plzen a trecut pe lângă poartă roș-albastră.

Erorile lui Enache au fost taxate şi de cititorii GSP.ro, care l-au considerat pe Enache cel mai slab om din tabăra roş-albastră.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.