Liga Campionilor

Becali se ia de Alibec după meciul cu Plzen: "Țipă, se enervează și vrea ciocolată! Dacă nu înțelege, o să moară la Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 iulie 2017

Prestația lui Denis Alibec, căpitanul lui FCSB, l-a enervat pe Gigi Becali. Patronul l-a criticat pentru faptul că mereu este nervos și protestează la adresa arbitrajului. 

"El tot timpul țipă și se enervează. Mereu protestează și e cu mâinile pe sus. Dacă nu primește mingea cum vrea, se enervează.

El vrea ciocolată. Toată lumea i-a zis să termine. În loc să joace, stă cu mâinile pe sus. Dar nu e problema mea.  Dacă înțelege bine, e viața lui. Dacă nu, să fie sănătos. Trec 4-5 ani, moare la Steaua, și gata", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

"E păcat că face așa. Am vorbit cu el. Probabil se enervează că nu-i ies lucrurile și de aceea"Nicolae Dică, la conferința de presă

Citește și: Becali s-a enervat după meciul cu Plezen » Scoate un jucător din echipă: "Trebuie să improvizăm" » Despre cine spune că "am uitat că e la noi"

Citește și: Reacție vehementă după FCSB - Viktoria Plzen! Atac la Alibec: "Trebuie dus la psihiatru! Îi trebuie medicamente"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.