Liga Campionilor

Unul dintre cei mai buni steliști, dezamăgit după meciul cu Plzen: "Nu știu ce n-a mers azi! Cehii nu ne-au surprins cu nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 25 July 2017

FCSB și Viktoria Plzen au terminat la egalitate, 2-2, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League. (Vezi aici detalii)

Mijlocașul Filipe Teixeira a marcat un gol și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai steliștilor, iar după meci a vorbit despre returul din Cehia, de pe 3 august.

"Trebuie să mergem în Cehia ca să câștigăm. Sunt sigur că acolo vom învinge. Azi, cehii nu ne-au surprins cu nimic. Știam că o joace cu minge lungă și că vor încerca să câștige mingea a doua. Nu știu ce n-a mers azi.Trebuie analizat meciul. 

Este greu să vorbesc acum, sunt trist și dezamăgit. Sper să câștigăm la retur. Important este ca toți să fim 100% pregătiți. Sigur vom marca în Cehia. Ar fi o dezamăgire totală dacă nu ne calificăm", a spus Teixeira la TV Digi Sport.

Citește și: Becali s-a enervat după meciul cu Plezen » Scoate doi jucători din echipă: "Am și uitat că el e în lot! Unul e aerian și nu-l mai las în lot"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.