Liga Campionilor

Ce spune patronul stelist despre Dică după meciul cu Plzen: "Acolo e clar greșeala lui! Echipa nu joacă nimic"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 iulie 2017

FCSB și Viktoria Plzen au terminat la egalitate, 2-2, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League. (Vezi aici detalii)

După meci, Gigi Becali a evitat să-l critice dur pe antrenorul Nicolae Dică, dar s-a arătat nemulțumit de jocul echipei sale. Totuși, a precizat că tehnicianul a greșit când l-a introdus pe Achim în locul lui Tănase și a spus că echipa nu are un joc foarte bun.

"Dică e antrenorul meu. Nu ne certăm de la un meci. Vom vedea mai încolo ce va fi. Îl iubesc ca om. Până acum a câștigat două meciuri în Liga 1 și suntem pe primul loc. Dar meciurile astea le-am câștigat pe valoarea echipei. Nu jucăm nimic și nu pasăm. Nu știu ce trebuie să facă un antrenor ca să nu mai fie această problemă. Poate e așa pentru că Junior Morais joacă la mijloc. Credem că e bine cu Morais la mijloc, dar poate că nu e așa.

Dică a greșit clar când l-a băgat pe Achim în locul lui Tănase. E clar greșeala lui. Trebuia să-l bage pe Man. Era 2-2 și trebuia să intre Man", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

"Avem fundaş dreapta, pe Pleaşcă. Dacă nu e în graţiile lui Dică, o să fie. Nu m-am băgat niciodată până acum, dar când e vorba de bani şi de echipa mea, nu pot să stau"Gigi Becali

Citește și: Becali se ia de Alibec după meciul cu Plzen: "Țipă, se enervează și vrea ciocolată! Dacă nu înțelege, o să moară la Steaua"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.