Campionate

Allegri îşi doreşte un fotbalist de la PSG » Italienii au pregătit deja 40 de milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Tibi Demeter  —  miercuri, 26 iulie 2017

Massimiliano Allegri şi-l doreşte la Juventus Torino pe Blaise Matuidi de la PSG, după ce Emre Can şi Nemanja Matic se pare că vor continua în Premier League.

Can şi Matic au fost principalele ţinte în ultimele săptămâni pentru Allegri, dar cei doi mijlocaşi din Premier League nu vor să plece din Anglia.

Emre Can se pare că va continua pe Anfield Road, în timp ce Nemanja Matic este aproape să semneze cu Manchester United.

Refuzat de cei doi fotbalişti din Premier League, Allegri s-a întors la Blaise Matuidi, fotbalist pentru care Juventus a mai făcut o ofertă de 40 de milioane de euro în trecut.

Mijlocaşul de 30 de ani nu se află în cele mai bune relaţii cu Unai Emery, iar viitorul său pe Parc des Princes este sub semnul întrebării încă din luna noiembrie a anului trecut.

Matuidi a declarat pe atunci că nu se simte iubit la PSG şi ar putea ajunge la campioana din Serie A.

"În acest moment, pot spune că sunt pregătit să plec la Juventus. Am fost în vacanţă şi am auzit multe lucruri care m-au deranjat şi afectat. Mi-am pus câteva semne de întrebare şi am ajuns la concluzia că este timpul să plec.

Discuţiile pe care le-am avut cu Juventus mi-au întărit ideea. Acum nu mă simt iubit cu adevărat la Paris, lucru care mă deranjează. De când Juve m-a contactat i-am spus lui Unai Emery, dar poziţia lui a fost mereu la fel", declara Matuidi în L' Equipe în noiembrie.

Mijlocaşul cotat la 30 de milioane de euro mai are contract cu vicecampioana Franţei până în vara lui 2018.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.