Liga Campionilor

Viitorul - APOEL 1-0 » Reverența lui Hagi în fața lui Cristi Ganea: "Eu n-am dat un asemenea gol în toată cariera". VIDEO cu superba reușită

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 26 iulie 2017

Gică Hagi s-a arătat extrem de mulțumit de prestația jucătorilor săi în victoria cu APOEL Nicosia, 1-0, din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. "Regele" a folosit cuvinte mari când s-a referit la reușita fundașului stânga Cristi Ganea (25 de ani). 

"Suntem fericiți că am câștigat! Învățăm din fiecare experiență. În majoritatea timpului am făcut tot ce am gândit. Scorul putea fi mai mare. Sperăm să facem față acum în Cipru. Ei au jucători care au jucat la Chelsea sau în campionatul Germaniei. Portarul lor vine din Olanda. E bine că noi am făcut față meciului cu stilul nostru.

Noi nu aveam cum să fim favoriți în această seară, dar am făcut față. Sunt fericit pentru jucătorii mei. Dar atenție! Acum jucăm în Cipru și acolo sunt suporterii extraordinari.

Eu n-am dat gol cum a dat Ganea. El a crescut mult, crește în fiecare zi. E profesionist, are talent!", a declarat Hagi la TVR 1.

...despre transferul lui Florinel Coman: "Nu știu dacă Florinel Coman va pleca la Benfica. Vom vedea! Noi acum avem un meci foarte greu. Dacă nu-l vând, oricum bugetul e făcut pe anul ăsta. Nu falimentăm!".

"Rar mi-a fost dat să văd un portar așa de bun cum a fost cel al lui APOEL. Ei îl au și pe Pardo care e la fel de bun. Eu m-am născut ca să câștig!" Gică Hagi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.