Liga Campionilor

Hagi l-a taxat pe Becali la conferință, după victoria cu APOEL: "Patronul Stelei trebuie să înțeleagă! Am făcut totul mai bine decât echipa lui"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 26 July 2017

Conflictul dintre Gică Hagi și Gigi Becali e departe de a se încheia! Antrenorul Viitorul a trimis mai multe atacuri la adresa patronului FCSB, dar și a formației roș-albastre, după ce a câștigat prima manșă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor, 1-0 cu APOEL Nicosia.

"Patronul Stelei să înțeleagă că noi suntem campionii României! Sunt foarte fericit că am jucat mai bine ca Steaua. Am arătat că suntem campioana României.

Merităm să fim campioană. Nici nu mai știu care e Steaua. Nu mai înțelegem nimic. Am luptat și am făcut totul mult mai bine decât orice adversar, inclusiv mai bine decât Steaua. Asta ne face mândri!

Până la urmă și Steaua a reușit un rezultat pozitiv. Acum trebuie să construiască victoria la Plzen pentru că are un lot foarte bun", a declarat Gică Hagi la conferința de presă.

Neînțelegerile dintre Gică Hagi și Gigi Becali au început în momentul în care patronul FCSB a anunțat că va merge la TAS pentru a se stabili campioana României, după ce Viitorul a terminat pe primul loc la egalitate de puncte cu FCSB. Tribunalul de la Lausanne a decis în cele din urmă că Viitorul e campioana României!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.