Campionate

VIDEO Real Madrid, distrusă de Manchester City într-un meci amical de la International Champions Cup

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 iulie 2017

Într-un meci amical disputat la Los Angeles, în cadrul turneului amical International Champions Cup, Manchester City a demolat-o pe deținătoarea Ligii Real Madrid, scor 4-1. 

Cele două echipe au început partida cu cei mai buni jucători, prima repriză fiind una echilibrată, încehiată fără gol marcat de ambele părți. 

După pauză, City s-a descătușat, învingându-l pe Navas de două ori în șapte minute: Mai întâi a înscris Otamendi, pentru ca Sterling să majoreze avantajul "cetățenilor" după pasa perfectă a lui de Bruyne.

Zidane a schimbat aproape toată echipa în minutul 62, nu mai puțin de nouă jucători fiind înlocuiți, pe teren făcându-și apariția numeroși jucători tineri, de la Real Madrid B.

Drept urmare, City a rămas echipa mai solidă, iar rezultatele nu au întârziat să apară: John Stones a marcat golul de 3-0 în minutul 67.

Golul patru al lui Manchester a venit în minutul 82, fiind reușit de spaniolul de doar 17 ani Brahim Diaz.

Real a reușit golul de onoare în minutul 90, printr-un alt puști, Oscar Rodriguez Arnaiz (19 ani), care a înscris cu un șut superb de la 24 de metri.

VIDEO cu golurile

Următorul meci amical al lui Real va fi pe 30 iulie, atunci când madrilenii vor disputa un meci amical cu Barcelona, la Miami.

Cele două rivale din La Liga vor disputa primul El Clasico care se dispută în afara Spaniei.

Tot pe 30 iulie, Manchester City se va duela într-un alt meci amical cu Tottenham, rivala sa din Premier League. 

Echipele de start: 

Manchester City: Ederson - Otamendi, Kompany, Stones - Walker, De Bryune, Yaya Toure, Foden, Danilo - Gabriel Jesus, Aguero
Pe parcursul meciului au mai jucat: Nasri, Mangala, Sterling, Diaz, Zinchenko, Duhaney, P. Roberts, Adarabioyo, Grimshaw, Sane
Antrenor: Pep Guardiola

Real Madrid: Navas - Carvajal, Varane, Nacho, Marcelo - Modrici, Casemiro, Kovacici - Isco, Bale, Benzema
Pe parcursul meciului au mai jucat: Casilla, Theo Hernandez, Marcos Llorente, Oscar Rodriguez, Ceballos, Lucas, Asensio, Hakimi, Mayoral, Vallejo 
Antrenor: Zinedine Zidane

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.