Liga 3

FOTO GENIAL Adrian Mititelu stabilește amicalele Craiovei pe Facebook » "Se strâng de 20 de ori mai mulți fani decât în Liga 1"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 iulie 2017

Adrian Mititelu, finanțatorul Universității Craiova, are planuri mari cu echipa care și-a reluat anul acesta activitatea după o pauză de șase sezoane.

Acesta speră ca în câțiva ani să revină în prima ligă, iar Universitatea să redevină formația care băga spaima în granzii Ligii 1 în urmă cu 10-15 ani. 

Într-o postare pe contul său de facebook, Adrian Mititelu a purtat o discuție inedită cu Gigi Răducan, fostul lider al galeriei rapidiste, în care cei doi au bătut palma pentru un amical Universitatea Craiova-Rapid. 

Cel care a inițiat discuția a fost Gigi Corsicanu: "Respect Adrian Mititelu. Sper să ne revedem în prima ligă unde este locul Rapidului și al Științei". Răspunsul lui Mititelu nu s-a lăsat mult așteptat: "Până atunci trebuie să facem niște amicale, începând chiar din vara asta".

Corsicanu a părut încântat de propunerea lui Mititelu, îmbrățișând ideea ca Rapid să joace un amical cu echipa olteană: "Cu mare drag! La un meci Știința-Rapid se stâng de 20 de ori mai mulți spectatori decât la partidele din prima ligă", a mai scris cel al cărui nume se identifică cu istoria și numele Peluzei Nord. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.