Liga 1

L-a refuzat pe Becali, acum e felicitat de un fotbalist legendar: "E de apreciat că un tânăr are maturitatea să refuze o ofertă de acolo"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 iulie 2017

Fostul internațional Gheorghe Popescu a ținut să-l laude pe Dragoș Nedelcu, mijlocașul Viitorului, cel care a refuzat-o pe FCSB în această vară. 

"E bine pentru Viitorul că l-a păstrat. E de apreciat că un tânăr are maturitatea să refuze o ofertă a Stelei, extrem de avantajoasă din punct devedere financiar", a declarat "Baciul" la TV Sport Ro. 

Popescu a vorbit și despre meciul Viitorului cu APOEL, 1-0, vorbind despre șansele de calificare ale echipei lui Gheorghe Hagi. 

"Ciprioții produc un fotbal bun și cu siguranță vor crede în șansa lor la meciul retur. Viitorul trebuie să joace la fel de bine în meciul retur dacă vrea să se califice.

Cu siguranță, în Cipru va fi cu totul și cu totul alt meci. Ciprioții sunt obișnuiți cu astfel de meciuri europene. Evoluția de miercuri seară ne dă însă o încredere fantastică că Viitorul se poate califica mai departe", a spus Popescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.