Campionate

Mourinho rupe tăcerea după patru ani » Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Real Madrid

Mourinho a avut numeroase divergențe în Spania. Cu presa și chiar cu vedetele Realului, în frunte cu Ronaldo // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 27 iulie 2017

Mourinho a dezvăluit că în perioada în care a lucrat la Madrid, 2010-2013, n-a fost fericit.

Pentru jucători și antrenori, Real Madrid e o Mecca a fotbalului. Toți ar vrea ca într-o bună zi să îmbrace tricoul blanco. Și dacă s-ar putea, să-și petreacă toată cariera pe Bernabeu. Există însă și o excepție: Jose Mourinho.

Portughezul i-a pregătit pe madrileni vreme de trei sezoane, între 2010 și 2013, într-o perioadă în care Barcelona lui Guardiola era pe val.

"Ajuns acolo, a trebuit să dezvolt o echipă capabilă să oprească dominația catalanilor, dar a trebuit să dezvolt și o structură în jurul ei. Oamenii au înțeles că partea cea mai dificilă a proiectului a reușit și mi-au cerut să rămân. Numai că eu n-am fost fericit la Madrid. A trebuit să-i rog să mă lase să plec. Voiam să revin în Anglia, la Chelsea", a dezvăluit managerul lui Man. United.

Mou susține că înainte de a accepta postul, în 2010, refuzase Realul de două ori: Nu-i puteam spune nu și a treia oară unui astfel de club. Mi-am dorit să merg să câștig titlul în Spania, dar nu și să rămân pe termen lung"

3 trofee
a câștigat Mourinho cu Real: La Liga (2012), Cupa (2011) și Supercupa Spaniei (2012)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.