Nationala

Dumitru Dragomir, atac nimicitor la adresa lui Christoph Daum: "Lăsați-mă, că fac un puseu de tensiune! Vă spun eu că Budescu tot nu va fi convocat"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 iulie 2017

Declarația lui Christoph Daum, care l-a văzut Florin Tănase cel mai bun stelist în remiza cu Plzen, 2-2, a declanșat un adevărat val de irascibilitate din partea lui Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

"Lăsați-mă, nu mai îmi povestiți nimic de Daum că fac un puseu de tensiune! Vă spun eu, nu îl va selecționa pe Budescu pentru că el nu vede anumite lucruri. El n-are nevoie de un jucător care să marcheze constant din lovitură liberă, el are nevoie doar de salahori", a fost declarația ironică dată de Dumitru Dragomir, la TV Sport Ro. 

...despre Marius Șumudică și de ce crede că ar fi trebuit să fie antrenorul FCSB-ului: "Când iei șase jucători formați de Șumudică, nu-l iei și pe el antrenor? Era huiduit? Dacă avea rezultate, nu avea probleme. Dacă nu avea rezultate bune, «la revedere și un praz verde»".

...despre actualul antrenor al FCSB-ului: "Dică va face carieră, ascultați-mă. Crește bine, dar încă nu are echipă de cupele europene. Să o lase mai ușor cu experimentele ăstea, cu Morais la jumătatea terenului".

...despre meciurile lui Dinamo și CSU Craiova din preliminariile Europa League: "Dinamo - Athletic Bilbao și CSU Craiova - AC Milan vor fi meciuri distractive, fără nervi, fără faulturi. Ăstia au venit în vacanță, se vor distra cu noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.