Liga 1

ULTIMĂ ORĂ Ionuț Negoiță a fost executat silit!

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 27 July 2017

Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, a pierdut una dintre proprietățile sale după ce a fost executat silit, decizia instanței judecătorești fiind una finală.

Patronul "câinilor" a rămas fără o vilă din cauza unei datorii de peste un milion de euro pe care o avea la o bancă, anunță dcnews.ro

În prezent, vila era ocupată de Carmen, fosta soție a lui Negoiță, care obținuse vila în urma procesului de partaj cu Negoiță. 

"Admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de actul adițional la contractul de garanție reală imobiliară autentificat sub nr. … pentru recuperarea sumei de 1.018.969,23 euro + 4124 lei, la care se adaugă accesorii şi cheltuieli de executare silită.

Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu, prin urmărirea silită imobiliară a imobilului-teren şi construcţie – compus din teren în suprafaţă de 243,76 mp şi locuinţă – vilă edificată pe acesta, cu regim de înălţime P+1E+M şi o suprafaţă construită de 129,97 mp; cotă indiviză de 1/30 din terenul în suprafaţă totală de 2006,68 mp, liber de construcţii, destinaţia de spaţiu verde; cotă indiviză de 1/310 din terenul în suprafaţă totală de 13.676,53 mp, având destinaţia de drum de acces, până la realizarea dreptului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Fără cale de atac", se arată în decizia instanței.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.