Europa League

Dinamo - Athletic Bilbao 1-1 » 3 concluzii după revenirea "câinilor" în Europa League: mutarea perfectă a lui Contra și doi jucători în cădere liberă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 27 iulie 2017

Dinamo şi Athletic Bilbao au terminat la egalitate, 1-1, în turul III al preliminariilor Europa League. Returul are loc pe 3 august, în Spania.

În echipa lui Contra, doi jucători au jucat sub nivelul echipei. Adam Nemec şi Sergiu Hanca au fost dezamăgirile lui Dinamo. Fundaşul Giorgios Katsikas, debutant, a fost printre cei mai buni. 

1. Nemec pe teren, Dinamo în 10

Atacantul slovac de 31 de ani a fost printre cei mai buni dinamovişti în sezonul trecut. Acum, este doar o umbră a vârfului care crea pericol constant la porţile adverse. În prima repriză, Nemec nu s-a remarcat deloc. Nu a reuşit să câştige dueluri aeriene, nu a ţinut de minge şi nu a avut nicio ocazie.

S-a remarcat în repriza a doua, cu gol anulat pe motiv de ofsaid şi cu o centare bună pentru Rivaldinho, care a trimis peste poartă. A fost schimbat după 70 de minute cu Albin.

2. Hanca, cu gândul la transfer?

Sergiu Hanca, cel care în sezonul trecut a fost cel mai bun dinamovist, este într-o criză de formă în acest debut de sezon. Mijlocaşulului de bandă, 24 de ani, nu i-a ieşit nimic în faţa bascilor. Pare mai mult cu gândul la un transfer în străinătate decât la Dinamo, iar asta se vede în evoluţiile sale.

3. Katiskas, joc perfect

Contra a surprins pe toată lumea. L-a titularizat pe Giorgos Katikas, fundaşul grec venit în această vară. Acesta a fost printre cei mai buni dinamovişti de pe teren. A jucat foarte  bine, a avut intervenţii excelente şi pare că se va impune ca titular în echipa alb-roşie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.