Tenis

Două câștigătoare de Mare Șlem au primit wildcarduri la Turneul de la Cincinnati

foto: Guliver/GettyImages

Articol de Socaciu Narcis  —  vineri, 28 iulie 2017

Andre Silva, directorul turneului WTA de categoria Premier 5 care se va desfăşura la Cincinnati între 12-20 august, a anunţat că Maria Șarapova şi Victoria Azarenka au primit câte un wild-card.

Șarapova a câştigat turneul de la Cincinnati în 2011, în timp ce Azarenka a triumfat în 2013.

Jucătoarei ruse, fost lider mondial timp de 21 săptămâni, câştigătoare a 5 Grand Slam-uri, i-a expirat în aprilie suspendarea de 15 luni pentru dopaj cu meldonium, ea revenind în circuit la turneul de la Stuttgart. O accidentare la turneul de la Roma a obligat-o din nou la o pauză forţată.

Ea încearcă să revină în circuit luni, la turneul de la Stanford, urmat de cel de la Toronto, beneficiind de invitaţiile primite. În caz că obţine rezultate bune la aceste turnee şi la cel de la Cincinnati, Șarapova ar putea accede direct pe tabloul principal de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Azarenka, care a născut în decembrie, a revenit şi ea recent în circuit după concediul de maternitate. Ea este deţinătoarea a două titluri de Grand Slam, ambele la Australian Open.

Au mai primit câte un wild-card Sloane Stephens şi jucătoarea de 18 ani Marketa Vondrousova. La turneu va participa şi Simona Halep.

Sursa: wtatennis.com

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.