Liga Campionilor

VIDEO 3 zile cu 3 goluri de poveste ale echipelor românești în preliminarii » Care ți s-a părut cel mai frumos?

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 iulie 2017

FCSB, Viitorul și Dinamo au debutat în această săptămână în preliminariile competițiilor europene în care sunt angrenate: campioana și vicecampioana în Liga Campionilor, cu APOEL Nicosia, respectiv Viktoria Plzen, în timp ce "câinii" s-au duelat cu Athletic Bilbao. 

Pe rând, Budescu, Cristi Ganea și Rivaldinho au marcat trei goluri de pus în ramă, reușite ce i-au dus în extaz pe fanii primelor trei clasate din sezonul trecut. 

Marți, în duelul dintre FCSB și Viktoria Plzen, 2-2, Budescu a marcat golul de 1-1 printr-o execuție rafinată. Vedeta stelistă a executat perfect o lovitura liberă de la 24 de metri, iar portarul cehilor nu a avut nicio reacție. (VIDEO AICI)

O zi mai târziu, în partida Viitorul - APOEL 1-0, a venit rândul lui Cristi Ganea să reușească o bijuterie de gol. Fundașul stânga al campioanei a transformat impecabil o lovitură liberă de la aproape treizeci de metri, trasor ce s-a oprit în vinclul porții cipriote. 

Joi, Rivaldinho a reușit cel mai frumos gol din carieră: fix la primul meci la care a fost urmărit live de tatăl său, brazilianul a luat pe cont propriu o acțiune și a finalizat cu o "rachetă" în vinclu de la 26-27 de metri, pe care și portarul lui Bilbao ar fi putut să o aplaude după ce apuca să se dezmeticească. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.