Europa League

Concluziile lui Dinu după Dinamo - Bilbao » Doi fotbaliști l-au dezamăgit: "Joacă la alibi" + Ce spune despre Rivaldinho, cel pe care îl desființa în urmă cu o lună

FOTO: Ștefan Constantin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 iulie 2017

Legenda dinamovistă Cornel Dinu a tras concluziile după meciul dintre Dinamo și Athletic Bilbao, din preliminariile Europa League, încheiat 1-1. 

"Dinamo a început cu o oarecare teamă, ocupată să închidă culoarele de pătrundere ale bascilor. Aceștia s-au mulțumit însă cu o posesie prelungită deoarece nu sunt la nivelul de joc din campionatul lor. Trebuie să se mai antreneze, au jucat destul de lent.

În repriza a doua s-a jucat de la egal la egal. Dinamo a revenit mai agresivă. A fost interesant debutul lui Katsikas.

M-a surprins golul lui Rivaldinho într-o oarecare măsură. A înscris un gol fabulos, de care era nevoie.

Dinamo, dacă va avea curaj, ar putea să le pună probleme bascilor acasă la ei. Trebuie să joace la fel cum a făcut-o în repriza a doua", a declarat "Procurorul".

În urmă cu o lună, Cornel Dinu l-a ironizat pe Rivaldinho în cadrul unei emisiuni radio: "Rivaldinho nu e jucător rău, dar e mai lent decât telefericul care urcă pe Corcovado, la Rio. Sincer, l-aș prefera pe taică-su, chiar și la vârsta de acum", a declarat "Mister", în cadrul emisiunii "Stop pe Piept", de la Național FM.

Dinu a vorbit și despre cei doi jucători ai lui Dinamo care nu l-au convins în meciul de joi seara cu Bilbao. 

"Hanca are o cădere de reacție. E posibil să nu fie încă pus la punct cu pregătirea. Nu mi-a plăcut Salomao, joacă la alibi", a declarat Cornel Dinu, conform TV Dolce Sport.

Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Athletic Bilbao din meciul tur al preliminariilor Europa League (DETALII, AICI)

  • Meciul retur va avea loc joi, 3 august, de la ora 21:45, la Bilbao. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.