Liga 1

Gigi Becali a anunțat că-l vrea la FCSB, Șumudică le-a transmis turcilor: "Pot semna pe 5 ani"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 28 iulie 2017

Marius Șumudică le-a transmis oficialilor lui Kayserispor că nu intenționează să plece de la echipa turcă în viitorul apropiat, în ciuda interesului pe care a părut să-l manifeste Gigi Becali, de a-l aduce la FCSB.

"În ce privește sugestiile ca eu să ajung antrenorul Stelei, nu am nicio legătură cu acest subiect. Deși fanii Stelei și 70% din oamenii de fotbal din România vor ca eu să lucrez din nou acolo, eu am luat o decizie de mult timp, am contract cu Kayserispor. Noi continuăm liniștiti pregătirile în cantonamentul din Austria.

În plus, cred că voi obține succese mari cu Kayserispor. Să mă întorc în România și să trec la conducerea Stelei… I-am spus președintelui clubului nostru, Erol Bedir, că, dacă vrea, pot semna un contract pe încă cinci ani", a spus tehnicianul român, citat, de site-ul oficial al lui Kayserispor.

La finalul meciului dintre FCSB și Viktoria Plzen (2-2), Dumitru Dragomir a afirmat că "Șumudică trebuia adus și el la FCSB", iar la puțin timp după, patronul roș-albaștrilor a părut interesat de idee: "Poate că are dreptate Dragomir".

FCSB a transferat în ultimele două sezoane 7 jucători ai Astrei: Morais, Budescu, Teixeira, Alibec, De Amorim, Enache și Boldrin, ultimul plecat în această vară de la roș-albaștri chiar la Kayserispor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.