Liga Campionilor

UEFA a stabilit brigăzile pentru meciurile celor de la FCSB și Viitorul » Arbitru de top la meciul steliștilor

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 iulie 2017

FCSB va juca miercuri pe terenul celor de la Viktoria Plzen, în manșa a doua a turului III din preliminariile UEFA Champions League. În tur, scorul a fost 2-2.

Pentru meciul echipei roș-albastre, UEFA a trimis un arbitru foarte bine cotat, Alejandro Jose Hernandez Hernandez. Spaniolul de 34 de ani este unul dintre cei mai buni centrali din Spania și a debutat în La Liga în 2012. Acesta a arbitrat două meciuri între Barcelona și Real Madrid, ultimul chiar în returul acestui sezon, 3-2 pentru catalani. "Fluierașul" i-a condus pe steliști în 2015, în turul II al preliminariilor Champions League, la meciul cu AS Trencin, câștigat de roș-albaștri cu 2-0.

Hernandez Hernandez va fi ajutat de Teodoro Sobrino Magan și de Jose Enrique Naranjo Perez. Al patrulea oficial va fi Ricardo De Burgos Bengoetxea.

  • FCSB - Viktoria Plzen se va juca miercuri, 2 august, de la ora 21:15. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

UN RUS LA APOEL - Viitorul

Meciul dintre APOEL Nicosia și Viitorul, care se va juca tot miercuri, va fi condus de rusul Aleksey Eskov, 39 de ani. Este arbitru UEFA din 2012, iar de-a lungul carierei a condus meciuri din grupele Europa League, în sezonul 2016-2017, fiind la centru la meciul Viktoria Plzen - Astra, 1-2, și meciuri din calificările EURO 2016. Eskov va fi ajutat de Dmitrii Mosiakin și Igor Demeshko. Al patrulea arbitru va fi Kirill Levnikov.

  • Meciul APOEL - Viitorul se va se va juca miercuri, 2 august, de la ora 20:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO, iar momentan nu se știe cine îl va televiza.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.