Stranieri

EXCLUSIV Marius Șumudică îi răspunde lui Dică: "Asta trebuie să îi dea lui de gândit"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 29 iulie 2017

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Kayserispor, a reacționat după conferința de presă a lui Dică. (Vezi aici conferința antrenorului stelist).

Fostul tehnician de la Astra îl laudă pe Dică și spune că antrenorul stelist trebuie să-și vadă de echipa lui și că nu este vinovat de faptul că Dumitru Dragomir l-a propus pentru banca celor de la FCSB.

"Dică ar trebui să fie preocupat de următoarele meciuri ale celor de la FCSB, care sunt foarte importante din punct de vedere material. Eu nu am zis niciodată că el nu are valoare. Din contră, am zis că merită să i se acorde mai multă încredere.

Nu este treaba mea dacă oameni importanți din fotbal zic că m-ar vedea pe mine la FCSB. Asta ar trebui să îi dea de gândit lui Dică, nu mie. Am spus că FCSB are antrenor, iar eu am contract cu Kayseri.

Cu Becali am o relație de prietenie și atât, chiar i-am ajutat pe cei de la FCSB, involuntar în câteva situații, cel mai recent cu transferul lui Boldrin în Turcia. Dică să-și vadă de problemele lui, de echipă. Nu are de ce sa fie preocupat de mine", a spus Șumudică pentru GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.