Liga 3

FOTO Al doilea succes din două meciuri pentru CSA Steaua! Suporterii au fost din nou la înălțime

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Marius Mărgărit  —  duminică, 30 iulie 2017

CSA Steaua s-a impus în a doua partidă amicală jucată de la reunirea echipei, împotriva naționalei U17 a României. Roș-albaștrii s-au impus cu scorul de 2-0.

Susținută de pe margine și de câteva zeci de suporteri, Steaua a deschis scorul în minutul 39 prin Cătălin Mirea, iar cea de-a doua reușită a fost marcată de mijlocașul ofensiv Gabriel Peptănuș, după pauză.

Pentru amicalul cu "tricolorii" U17, Ion Ion nu a putut conta pe Răzvan Prodan, indisponibil din cauza unei întinderi musculare și nici pe Predescu, acesta fiind răcit.

Mirea este deja la a doua reușită în două partide jucate de CSA Steaua, după ce a punctat și în primul meci de pregătire, câștigat de "militari" în Ghencea, în fața celor de la Comprest.

Echipa de start a CSA Steaua: Iancu - Butoi, Pădureț, Sitaru, Grigore - Gheorghiță, Cadolar, Vâlcea - Chivu, Mirea, Pătrănoiu

Echipa de start a României U17: Ducan - Georgescu, Duțu, Boloca, Chiorean - Negrean - Girsik, Nițescu, Șteau, Matiș - Toma

Partida dintre CSA și naționala U17 s-a disputat la Cheile Grădiștei, acolo unde steliștii se află în cantonament până pe data de 4 august. 

LOTUL STELEI 

Portari: Claudiu Chiș (25 de ani), Andrei Voican (18), Mihai-Horia Iancu (23)

Fundași:
 Mihai Butoi (18), Claudiu Zamfirescu (19), Ștefan Pădureț (18), Răzvan Prodan (18 ), Bogdan Sitaru (26), Sergiu Chirilă (18), Eduard Radu (17 ), Andrei Grigore (18)

Mijlocași:
 Roberto Chivu (18), Alin Predescu (22) Mihai Lolescu (18), Adrian Dorobanțu (18), Cadolar Curt (18), Adrian Vîlcea (19), Alin Turbatu (18), Andrei Pătrănoiu (24), Gabriel Peptănuș (18), Junior Măcriș (20),

Atacanți:
 Alexandru Izvoranu (18), Cătălin Mirea (19)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.