Campionate

FOTO Au bani de cheltuit! Cele mai extravagante cheltuieli făcute de fotbaliști

+5 Foto
Rooney și calul său // FOTO via calciatoribrutti.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 July 2017

Vedetele din lumea fotbalului se pot lăuda cu unele din cele mai bune salarii, iar acest lucru le permite uneori să facă cheltuieli ieșite din comun.

Iată o parte din cele mai extravagante achiziții ale fotbaliștilor, potrivit calciatoribrutti.com:

  • Zlatan Ibrahimovici se compară deseori cu un zeu, așa că nu e de mirare că și-a cumpărat o biserică evanghelică în Stockholm. Evident, a transformat-o în apartament.
  • Wayne Rooney a cumpărat un cal pentru el și soția lui. A renunțat rapid la el după ce animalul i-a rupt nasul unui instructor de călărit.
  • Mario Balotelli e pasionat de mașini, însă a surprins pe toată lumea când și-a cumpărat un porcușor ca animal de companie. Asta după un sezon total nereușit la Liverpool.
  • Lionel Messi s-a săturat de zgomotul constant făcut de vecinii lui, așa că pentru a scăpa de ei le-a cumpărat întreaga proprietate.
  • John Terry e pasionat de schiat, însă, pe când era la Chelsea, avea în contract o clauză prin care îi era interzis să schieze. Așa că într-o vacanță și-a achiziționat un pachet turstic de lux la munte pentru el și familia lui. A plătit mult, dar a respectat clauza și nu s-a atins de schiuri!
  • Cristiano Ronaldo a plătit 20,000 de lire sterline pentru a avea o replică fidelă a sa în Portugalia. Și-a implicat în lucrare chiar și stilistul său personal!
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.