Europa League

UEFA a stabilit arbitrii pentru meciurile echipelor românești din Europa League + Echipa lui Andrei Ivan va avea la centru un arbitru român

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 iulie 2017

Cele trei echipe românești care evoluează în turul al treilea preliminar al Europa League vor avea la centru arbitri din Austria, Bulgaria și Muntenegru la partidele din manșa secundă.

Astra, CS U Craiova și Dinamo vor juca toate în deplasare joi, pe 3 august, meciurile din manșa secundă a turului al treilea.

Astra va întâlni Olexandriya de la ora 20:00, iar meciul va fi arbitrat de centralul austriac Oliver Drachta și de asistenții Roland Brandner și Stefan Kühr, în timp ce arbitru de rezervă va fi Manuel Schüttengruber. 

CS U Craiova va merge pe San Siro pentru returul cu AC Milan, într-un meci care îl va avea la centru pe bulgarul Nikola Popov. Arbitrii asistenți vor fi Georgi Todorov și Martin Venev, iar arbitru de rezervă Stanislav Todorov. Meciul va începe la ora 21:45.

Tot de la 21:45 va evolua și Dinamo contra lui Athletic Bilbao, într-un meci condus de muntenegreanul Pavle Radovanovici, ajutat de asistenții Veselin Radunovici și Dragan Vujovici, în timp ce rezervă va fi Predrag Radovanovici.

Colțescu, central pentru Krasnodar, Deaconu observator

Sebastian Colțescu, alături de brigada compusă din asistenții Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu și arbitrul de rezervă George Rădulescu va conduce partida celor de la FK Krasnodar contra danezilor de la Lyngby. 

Alexandru Deaconu va fi observator la partida dintre Lech Poznań și FC Utrecht, care se va disputa în Polonia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.