Liga 1

FCSB - CSU Craiova » Oltenii îl înțeapă pe Gigi Becali înaintea duelului direct: "El e obișnuit să conteste, a fost și la TAS"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 iulie 2017

Animozitățile din sezonul trecut dintre oficialii celor de la FCSB și cei ai lui CSU Craiova au continuat și în ziua meciului direct dintre cele două echipe, ce va avea loc de la ora 21:00.

Marcel Popescu, președintele lui CSU, și-a adus aminte de declarațiile războinice date de Becali la finalul sezonului trecut, când latifundiarul a cerut dezafilierea echipei oltene din cauza faptului că a utilizat mai mulți juniori în meciul cu Viitorul, 0-1, decisiv în economia luptei la titlu de atunci. 

"Am venit la Bucureşti să câştigăm. Nu e o declaraţie războinică, e bazată pe realitate. Vrem să jucăm, să fie un spectacol. Indiferent de faptul că Becali spune că e «război», noi venim să jucăm.

Noi am fost surprinşi de faptul că Becali a cerut dezafilierea Craiovei pentru că am folosit mai mulţi tineri la meciul cu Viitorul. El s-a obişnuit să conteste, aţi văzut că s-a dus şi la TAS pentru titlu", a declarat Marcel Popescu, la TV Digi Sport. 

  • FCSB - CSU Craiova se joacă azi, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport și Look TV. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.