Liga 1

Rivaldo, mesaj emoționant după întoarcerea în Brazilia: "Fiul meu construiește o poveste frumoasă" » Ce le-a transmis dinamoviștilor

FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 iulie 2017

Ajuns înapoi în țara natală după experiența de la București, Rivaldo a ținut să transmită un nou mesaj fiului său, dar și celor din cadrul echipei Dinamo. 

"Am ajuns acasă, alături de familie. Profit de ocazie pentru a le mulțumi din nou tuturor celor care fac parte din clubul Dinamo, pentru afecțiunea pe care mi-au arătat-o în cele două zile pe care le-am petrecut acolo.

Sunt foarte fericit pentru că am apucat să-mi văd băiatul. Rivaldinho construiește o poveste frumoasă în această țară. Îți mulțumesc, fiule, pentru marea emoție pe care mi-ai provocat-o. Sunt foarte mândru de tine. Continuă să mergi pe acest drum, să muncești în continuare, astfel încât să ajungi departe",a scris legendarul Rivaldo pe Instagram. 

Rivaldo a fost prezent joi în premieră la București, asistând la partida din Europa League dintre Dinamo și Athletic Bilbao, 1-1, în care golul dinamoviștilor a venit chiar după "bijuteria" fiului său. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.