Liga 1

Viitorul - Dinamo 0-1 // Contra a dezvăluit sfaturile oferite lui Costache: "Și-a câștigat dreptul de a juca"

Foto: Cristi Preda / Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 30 July 2017

Dinamo a câștigat meciul de pe terenul Viitorului, scor 1-0, iar la final Cosmin Contra a vorbit despre a doua victorie din acest sezon.

"Trebuie să fim mai atenți, pentru că am avut două ocazii la început pe care le-am ratat. Viitorul a echilibrat apoi jocul. În repriza secundă n-am avut ocazii nici noi, nici ei. Am așteptat momentul oportun pentru a ieși pe contraatac. Sunt foarte fericit că jucătorii au dat tot ce au putut pe terenul campioanei. Azi am avut și un pic de șansă de partea noastră", a declarat Contra la Look tv.

Contra i-a oferit și câteva sfaturi lui Valentin Costache, marcatorul unicului gol de astăzi, și spune că l-a încurajat pe acesta după ratarea din 2 metri: "L-am încurajat tot timpul pe Costache. Și-a câștigat dreptul de a juca, o face foarte bine. Ne va ajuta foarte mult anul ăsta. Sper să rămână cu picioarele pe pământ și să muncească la fel de mult în fiecare zi. Să aibă în continuare foamea asta de fotbal".

"Avem 4 zile la dispoziție până la returul cu Bilbao. Avem timp să analizăm ce am făcut bine și rău în tur (n.r. scor 1-1). Sper ca jucătorii să nu intre cu trac și să nu avem emoții. Azi am odihnit mai mulți titulari pentru a avea o șansă de calificare la meciul de la Bilbao. Avem nevoie de prospețime acolo pentru a ne putea bate cu ei"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.