Liga 1

FCSB - CSU Craiova 1-1 » Gigi Becali îl critică pe "Lampard": "Nu e de Steaua" + Denis Alibec a fost luat și el la țintă, deși n-a jucat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 30 iulie 2017

Gigi Becali l-a criticat dur pe Ovidiu Popescu după ce jucătorul a greșit decisiv la golul celor de la CSU Craiova, scor 1-1.

"Am văzut că s-a jucat la o singură poartă, ca la antrenament. Ne-am bătut singuri. Cum să dai pasă la adversar și să iei gol?

Nu ştiu ce se întâmplă cu Ovidiu Popescu (n.r. poreclit în trecut "Lampard" de Becali), nu mai e ăla căruia i-am dublat salariul. Acum realizez că i l-am mărit degeaba fiindcă, îmi pare rău că o spun, nu e de Steaua. De la 6.000 i-am făcut 12.000", a declarat Gigi Becali.

Patronul stelist a vorbit și despre Denis Alibec: "Am căutat să menajăm şi câţiva jucători, Alibec ar fi putut să joace şi azi, dar când a auzit că i-am luat banderola a zis că nu mai poate juca, îl doare piciorul, s-a supărat. Noi nu ne putem supăra pe el. El, chiar dacă greșește, chiar dacă-l doare, e Alibec. Dacă scoate o lovitură liberă, noi marcăm".

"Eu nu înțeleg de ce nu jucăm de la început și de ce nu începem războiul de la început. Trebuie să-mi spună un specialist de ce nu jucăm din primul minut cum o facem în repriza a doua.

Avem nevoie de un fundaș central și de doi mijlocași centrali. Noi nu legăm jocul de la mijloc. Pintilii e acolo, dar el e distrugător"

Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.