Campionate

Mourinho face transferul mult dorit! Un superjucător este ca și semnat

foto: Guliver/GettyImages

Articol de Tibi Demeter  —  luni, 31 iulie 2017

Nemanja Matic, mijlocaşul lui Chelsea, s-a pozat duminică în tricoul lui Manchester United şi le-a dat speranţe fanilor lui United în ceea ce priveşte o mutare pe Old Trafford.

Sârbul de 28 de ani a apărut într-un tricou de antrenament cu numărul 31, purtat în trecut de Bastian Schweinsteiger, iar multă lume a catalogat fotografia ca fiind trucată.

Totuşi, fotografia a fost făcut în noul model de tricouri lansat pentru sezonul care stă să înceapă, echipament pe care Schweinsteiger nu avea cum să îl mai deţină după transferul în MLS.

Oficalii lui Manchester United ar putea anunţat în mod oficial transferul fotbalistului care a cucerit titlul de campion în ultimul sezon din Premier League în startul săptămânii, iar Matic ar putea să debuteze chiar în SuperCupa Europei împotriva celor de la Real Madrid, partidă programată pe opt august.

În ciuda faptului că Antonio Conte nu a vrut ca Matic să plece la o echipă din Premier League, Roman Abramovich a acceptat oferta de 40 de milioane de euro din partea lui United, după ce Juventus oferise mai puţini bani.

Jucătorul sârb a fost unul dintre cei mai doriţi de Jose Mourinho în această perioadă de mercato, iar cei doi se pare că vor lucra din nou împreună, după ce portughezul l-a adus în Premier League de la Benfica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.