Campionate

Reacție nervoasă a lui Cristiano Ronaldo în timpul audierilor: "Altfel nu eram aici" » Portughezul a fost arogant și supărat în fața judecătoarei

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 iulie 2017

Cristiano Ronaldo a fost audiat azi, fiind acuzat de o fraudă fiscală de 14,75 milioane. Riscă 7 ani de închisoare și o amendă de 29 de milioane.

Ronaldo a stat la audieri timp de o oră și jumătate și a iești extrem de nervos, anunță presa din Spania. Acesta a evitat să facă vreo declarație presei, dar în sala de judecată a avut o ieșire nervoasă, fiind supărat și argonat.

"Dăca nu mă chema Cristiano Ronaldo, nu eram prezent aici", a fost răbufnirea starului de la Real Madrid.

În fața judecătoarei, Ronaldo a spus că el și impresarul lui, Jorge Mendes, sunt complet nevinovați. În plus, portughezul a spus că responsabili sunt consultanții lui financiari și că toate declarațiile către Fisc sunt corecte, nedorind să fraudeze statul.

Ce sume nu a plătit Ronaldo

2011 - 1,39 milioane
2012 - 1,66 milioane
2013 - 3,2 milioane
2014 - 8,5 milioane

Acuzația vine dupa investigația jurnalistică Football leaks, la care Gazeta Sporturilor a fost partener, publicând detaliile rețelei offshore prin care impresarul lui Ronaldo, Jorge Mendes, a trecut banii. 

Citește integral episodul 1: Fabrica de evitat taxe Mendes. Clienți: Ronaldo, Mourinho și alții. Suma prelucrată: 188,4 de milioane de euro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.