Liga 1

Ioan Andone regretă că s-a întors la Dinamo: "Una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea! Nu mi-au adus niciun jucător, Mutu nu s-a implicat deloc"

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 31 July 2017

Ioan Andone a afirmat că alegerea de a veni la Dinamo în mai 2016 a fost una dintre cele mai mari greșeli din cariera sa de antrenor, având în vedere că nu a beneficiat de susținerea conducerii.

"Una dintre cele mai mari greșeli din cariera mea a fost să vin la Dinamo în perioada asta. Nu știu ce căutam aici la 57 de ani. Reconstrucție se face la 40 de ani.

Mutu nu s-a implicat deloc cât am fost eu acolo. Am avut listă de transferuri, niciun jucător nu mi s-a adus. L-am găsit pe Romera, pentru că n-am putut să-l aduc pe Săpunaru. L-am inventat pe Lazăr. L-am vrut liber pe Elhamed, l-am găsit liber pe Azer Busuladzici.

Contra n-are nicio condiție în plus față pe mine. Dar nu sunt oferte pentru cei care ar putea fi vânduți", a spus Andone la TV Dolce Sport.

Ultimul mandat al lui Ioan Andone pe banca lui Dinamo a durat din mai 2016 până în februarie 2017, când a fost înlocuit de Cosmin Contra. În cele 23 de meciuri pe care Dinamo le-a jucat sub comanda "Fălcosului" în Liga 1, "câinii" au înregistrat 9 victorii, 5 egaluri și 9 înfrângeri. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.