Liga 1

Contre între oficialii FCSB-ului, pe tema banderolei: "O știm doar noi, cei care ne ocupăm zilnic de echipă"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 31 iulie 2017

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a ținut să-i răspundă lui Helmuth Duckadam, după ce președintele de imagine al echipei a afirmat că în prezent echipei îi lipsește un lider.

Duckadam a pus sub semnul întrebării abilitățile de lider ale lui Pintilii, în ciuda faptului că mijlocașul este cel mai vechi fotbalist al echipei antrenate de Dică.

"Când la Steaua evoluau Tătărușanu, Chiricheș, Chipciu, Rusescu, Cr. Tănase, căpitan era Bourceanu, dar adevăratul lider era Pintilii. Au plecat cei de mai sus, au venit alți jucători de valoare, cu personalitate și caracter. Liderul e același. Cu sau fără banderolă.

Doar că asta o știm doar noi, cei care ne-am ocupat și ne ocupăm, zi de zi, de această echipă. Poate e bine s-o afle și alții", a scris Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

După ce l-a numit căpitan la puțin timp de la transferul din iarnă, Gigi Becali a decis să-i retragă banderola lui Denis Alibec, iar liderul echipei a redevenit Pintilii, urmat de Budescu și Teixeira. 

"Nu avem un lider care să se impună în vestiar, în fața tuturor. Bourceanu era un lider pe teren și în vestiar. Rădoi era la fel. Ei mi se par lideri. Pintilii e cel mai vechi dar nu știu dacă poate fi lider, dacă se poate" Helmuth Duckadam

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.