Tenis

Ora de start a partidei Halep - Stephens, în turul 1 de la Washington + programul celorlalte românce

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 01 August 2017

Organizatorii turneului de la Washington au anunțat ora de disputare a partidei dintre Simona Halep (25 de ani, 2 WTA) și Sloane Stephens (24 de ani, 957 WTA), din primul tur al întrecerii din Statele Unite. 

Astfel, duelul dintre jucătoarea română și Stephens va avea loc azi, de la ora 20:50, partida fiind programată prima pe arena centrală. 

Halep va disputa azi primul meci oficial de la înfrângerea cu Johanna Konta din sferturi de la Wimbledon și, totodată, va reîncepe cursa pentru cucerirea primei poziții în clasamentul WTA. 

Românca o conduce pe jucătoarea din America cu 3-2 în raportul meciurilor directe, ultima confruntare datând din aprilie 2015, când Halep o învingea pe americancă la Miami. 

  • Disputa dintre Simona Halep și Sloane Stephens va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport. 

Tot în această seară vor intra în competiție și celelalte românce aflate pe tabloul principal: de la ora 21:00, Patricia Țig (23 de ani, 134 WTA) o va întâlni pe britanica Heather Watson (25 de ani, 75 WTA).

Nu înainte de ora 02:00, Monica Niculescu (29 de ani, 59 WTA) se va duela cu japoneza Nao Hibino (22 de ani, 72 WTA). 

Marius Copil (26 de ani, 90 ATP) se află în competiția masculină de la Washington, iar în această seară îl va înfrunta în turul secund pe americanul Jack Sock (24 de ani, 19 ATP). Duelul dintre cei doi va avea loc după ora 23:00.

În primul tur, care a avut loc marți dimineața, Copil l-a învins pe americanul Sekou Bangoura (25 de ani, 313 ATP), scor 6-4, 7-6.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.