Liga 2

CSA Steaua și-a luat stranier! Cine e fotbalistul din Ghencea cu 12 meciuri într-o primă ligă din Europa: "Știam că voi ajunge aici într-o zi"

Pătrănoiu, în cantonamentul de la Cheile Grădiștei

Articol de Răzvan Luţac  —  marţi, 01 august 2017

CSA Steaua are în lot un fotbalist cu partide într-un prim eșalon european! E vorba de Andrei Pătrănoiu, un atacant în vârstă de 23 de ani care, în sezonul 2013-14, a jucat la Alki Larnaca.

Atunci, vârful de atac a bifat 12 partide în prima ligă din Cipru la formația desființată între timp. Pătrănoiu a marcat și un gol, într-un 1-2 cu Ethnikos Achna. A mai evoluat în 3 partide și în Cupa Ciprului.

Pătrănoiu ajunsese în campionatul cipriot după ce și-a încercat șansa la Alki. "Plecasem acolo fiindcă mama mea lucra în Insulă", povestea Pătrănoiu pentru GSP.ro.

Acum, alături de Junior Măcriș, care a evoluat pentru FCSB în două partide din Cupa României și Cupa Ligii, Pătrănoiu este unul dintre fotbaliștii cu experiență la nivel de seniori.

"Am mai bifat o promovare din Liga a 4-a în L3, cu FC Argeș, echipa suporterilor argeșeni. Sunt sigur că putem să o facem și acum, cu Steaua. Chiar mă gândeam, când am luat probele la Alki, că voi ajunge, la un moment dat, să joc la echipa pe care o susțineam din copilărie. Mi s-a îndeplinit un vis", a comentat Pătrănoiu pentru GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.