Tenis

Simona Halep, victorie categorică în meciul de debut la Washington » Își cunoaște următoarea adversară

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 august 2017

Simona Halep (2 WTA) a învins-o pe Sloane Stephens (957 WTA) în primul tur al turneului WTA de la Washington, scor 7-6(3), 6-0, iar în runda următoare va juca împotriva Marianei Duque-Marino (115 WTA). 

După un prim set echilibrat, în care Halep a ratat numeroase șanse de break și două șanse de a închide actul la scorul de 6-5, românca s-a impus fără emoții în tie-break, unde a pierdut doar 3 puncte.

Actul secund s-a încheiat într-un timp record: de doar 25 de minute a avut nevoie Halep pentru a încheia setul, în care nu a pierdut niciun game. A fost a patra victorie a româncei în 6 confruntări cu Stephens.

Simona o va întâlni în turul secund pe columbianca Mariana Duque-Marino (115 WTA), care în prima rundă a învins-o pe Shelby Rogers (60 WTA) în două seturi, 6-4, 6-1.

liveTEXT » Simona Halep - Sloane Stephens 7-6 (3)/6-0 (FINAL)

5-0! Halep face game alb pe serviciul adversarei și are șansa de a servi pentru meci.

3-0! Halep face din nou break și arată mai multă siguranță în joc, spre deosebire de Stephens, care a făcut mai multe erori.

2-0! Simona începe mult mai bine setul secund și face break încă din primul game, pentru ca apoi să-și consolideze avantajul și pe propriul serviciu.

Start în setul secund!

SET Halep! Românca a pierdut doar trei punte în tie-break și încheie primul set după 55 de minute de joc.

6-6! Simona ratează două șanse de break și de a închide setul, iar Stephens trimite primul act în tie-break.

6-5! Simona salvează o primă minge de break în acest game, iar la pauză cere intervenția lui Darren Cahill.

4-4! Game prelungit pe serviciul lui Sloane Stephens, în care Simona a ratat 4 mingi de break, iar americanca a câștigat în urma unei mingi trimise în fileu de Halep.

3-2! Re-break Stephens. Jucătoarea americană lovește puternic pe retur și recuperează break-ul făcut de Simona în game-ul precedent.

3-1! După un start echilibrat, Simona profită de o serie de ezitări în jocul americancei și face break-ul devreme în meci. În primele două game-uri jucate pe propriul serviciu, românca a arătat un serviciu solid.

Simona este prima la serviciu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.