Liga 1

Pițurcă a dezvăluit planul lui Becali în privința lui Dică: "Eeee, e gata, la revedere!"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 01 august 2017

Victor Pițurcă este de părere că pierderea calificării cu Plzen l-ar putea costa pe Dică postul pe banca tehnică a celor de la FCSB, pentru că Gigi Becali ar pierde banii de la UEFA.

"Mi-ar părea rău pentru Dică, dacă ar fi demis. Eu știu ce e în sufletul lui acum, cred că e foarte nefericit. Gigi îl iubește? Eeee, pierde banii, la revedere", a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

Fostul tehnician al roș-albaștrilor este de părere că FCSB are șanse de a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor, deși în meciul tur cu Plzen a remizat pe teren propriu, scor 2-2.

"Echipele din Cehia au avut mereu probleme cu echipele românești. Nu mi se pare așa fragilă apărarea FCSB-ului, se exagerează. Larie a fost depășit ușor cu Plzen, dar când ai un vârf așa solid ca Krimencik, un mijlocaș central trebuie să fie mereu lâng acel vârf", a adăugat Pițurcă pentru sursa citată.

FCSB și Viktoria Plzen au remizat în prima manșă jucată la București, scor 2-2. Meciul retur are loc miercuri, de la ora 21:45 și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.