Europa League

Bilbao - Dinamo // Negoiță deschide robinetul cu bani în cazul unei calificări istorice: "E o primă specială pentru acest meci"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 02 August 2017

Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, nu a asistat la meciul tur cu Athletic Bilbao, 1-1, disputat joia trecută pe Arena Națională, dar va fi prezent la manșa retur din Spania.

La plecarea din București, Negoiță a declarat că visează la o calificare istorică, dezvăluind că jucătorii dinamoviști au pregătită o primă consisentă în cazul în care vor reuși accederea în play-off-ul Europa League.  

 "Avem speranțe suficiente încât să credem în această posibilitate de a ne califica mai departe. Dintotdeauna am avut încredere, cu toții am conștientizat dificultatea acestei duble pe care o avem și acum ne jucăm șansa cum e normal și firesc și sperăm să mergem mai departe.

Ar fi într-adevăr o realizare extraordinară și o surpriză pe măsura șanselor mici pe care le avem, dacă reușim acest lucru va rămâne în istorie. Băieții au o primă specială pentru acest meci", a declarat Ionuț Negoiță la plecarea din țară. 

"Mi-aș dori să se califice mai departe cât mai multe echipe românești" Ionuț Negoiță

  • Athletic Bilbao - Dinamo se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR1. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.