Liga Campionilor

PLZEN - FCSB // FOTO + VIDEO Corespondență din Cehia » Câte bilete au românii la dispoziție pentru meciul de diseară » Imagini de la case

+8 Foto
FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Articol de Vlad Nedelea  —  Wednesday, 02 August 2017

Cu câteva ore înainte de startul partidei, fanii români care doresc să urmărească de pe stadion meciul FCSB-ului cu Viktoria Plzen și-au putut procura bilete de la casele stadionului Doosen. 

Trei sute de bilete au fost scoase la vânzare, iar românii și-au făcut imediat apariția: în jur de 20-25 de conaționali au venit îndată pentru a-și achiziționa bilete. 

*FOTO: Vlad Nedelea / GSP.RO

Mihai Lungu, unul dintre fanii prezenți la casa de bilete, a dat dovadă de o formă de atașament extremă, mărturisind că a venit tocmai din Anglia pentru a urmări meciul echipei roș-albastre.

"Sper ca echipa să facă jocul mult așteptat și să se califice mai departe în play-off-ul Champions League. Scorul din tur nu este pe placul echipei, dar sunem încrezători, sperăm să marcăm primii, să-i ținem pe adversari departe de poarta noastră și să ne calificăm.

Eu sunt stelist, cred în Steaua din momentul de față. Pentru mine, FCSB și Steaua e același lucru. Ultimul meci pe care l-am văzut a fost cel de anul trecut, împotriva Spartei Praga. Am mai fost la meciurile cu Chelsea de la Londra sau la Liverpool, în 2003.

Toată suflarea roș-albstră este alături de jucători. Suntem încrezători că o să facă un meci bun. Batem cu 2-1, goluri Gnohere și Florin Tănase", a declarat Mihai Lungu pentru GSP.RO. 

11 €trebuie să achite suporterii roș-albaștri pentru a asista la meciul cu Plzen

Echipa lui Dică va fi susținută diseară de un contingent de 200-250 de fani, 30 dintre aceștia urmând să sosească din România. 

  • Viktoria Plzen - FCSB se joacă azi, de la ora 21:15. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR1. 
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.