Liga Campionilor

Vin transferurile la FCSB! Becali anunță că vrea un "decar" din Liga 1: "Poate dau 3 milioane pe el" » Alți 3 jucători pe listă: "Spulber tot! A început hegemonia"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 02 august 2017

FCSB a învins-o categoric pe Viktoria Plzen, 4-1, în Cehia, și s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League. Echipa roș-albastră are locul asigurat în grupele Europa League și un cec de 12 milioane de euro.

După calificarea în play-off, Gigi Becali anunță o serie de transferuri spectaculoase la echipa sa. Acesta vrea să aducă doi fundași centrali și un mijlocaș central. În plus, Becali va încerca să îl transfere pe Alexandru Băluță, atacantul celor de la CSU Craiova.

"Aduc 4-5 jucători acum. Vreau doi fundași centrali și un mijlocaș central. Avem nevoie de un coordonator. Iau 4-5 jucători și îi spulber pe toți din campionat. Aduc jucători din Liga 1, îi aduc pe cei mai buni.

MM și Dică aduc un fundaș central, iar eu aduc 3-4 jucători de la mijloc în sus.
Poate mai aduc un atacant. Investesc în echipă. Cumpăr jucători ca să fie la Steaua. Poate dau 3 milioane pe Băluță. Ipotetic vorbind.

De acum vine hegemonia Stelei. Bag bani și fac investiții. Să nu mai creadă nimeni că poate să sufle în fața lui Becali", a spus Becali la TV Digi Sport.

Steaua merge în play-off-ul Ligii Campionilor, unde poate evolua împotriva uneia dintre: Sevilla, Napoli, Sporting Lisabona, Liverpool, ȚSKA Moscova. Meciurile se joacă pe 15/16 și 22/23 august. Tragerea la sorți este vineri, de la ora 13, liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și: Becali, euforic după calificarea echipei sale: "Am luat 12 milioane de euro! La 2-1 am început să plâng! Toată lumea să tacă în fața Stelei"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.