Liga Campionilor

PLZEN - FCSB 1-4 // VIDEO+FOTO Pumnii ”lunetistului” » Explicația pentru bucuria inedită a lui Bălașa după supergolul din Cehia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 August 2017

Mihai Bălașa, 22 de ani, a fost unul dintre eroii celor de la FCSB în partida cu Viktoria Plzen, 4-1.

Fundașul ”roș-albaștrilor” a marcat un gol de senzație din lovitură liberă, reușită care a tăiat din elanul cehilor din prima repriză. Bălașa a sărbătorit deschiderea scorului într-un mod inedit, ducându-și pumnii la piept în fața băncii de rezerve.

Gestul său nu a fost înțeles în primă fază de suporterii vicecampioanei, iar camerele TV nu au reușit să surprindă mesajul stoperului. Bălașa are tatuat pe palme un citat în engleză: ”Fight for your dreams! Fight for your family!”, adică ”Luptă pentru visele tale! Luptă pentru familia ta!”.

Reușita lui Bălașa n-a venit din întâmplare, fundașul stelist remarcându-se și în ultima etapă a Ligii 1, la 1-1 cu CS U Craiova, când a fost aproape de gol în două rânduri după două lovituri libere aproape identice. Una dintre execuții a și declanșat faza din care Gnohere a marcat golul egalizator.

Tragerea la sorți pentru play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc vineri, de la ora 13:00, și va fi liveTEXT pe GSP.RO.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.