Liga Campionilor

Plzen - FCSB 1-4 // Trei steliști aproape de perfecțiune în meciul care a dus echipa în play-off-ul UCL » Patru jucători au dezamăgit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 03 August 2017

FCSB a învins-o categoric pe Viktoria Plzen, 4-1, în Cehia, și s-a calificat în play-off-ul UEFA Champions League. Echipa roș-albastră are locul asigurat în grupele Europa League și un cec de 12 milioane de euro.

Deși a început greu meciul, echipa roș-albastră și-a revenit pe parcurs și a făcut un meci perfect, controlând jocul și marcând de patru ori, asigurându-și calificarea.

Fundașul Mihai Bălașa și mijlocașii Teixeira și Florin Tănase au fost cei mai buni jucători de pe teren. Cei trei au marcat câte un gol și au contribuit decisiv la victorie, fiind notați cu 9 din partea Gazetei Sporturilor.

Ovidiu Popescu, Achim, Enache și Man au fost cei mai slabi steliști, primind nota 6.

Antrenorul stelist, Nicolae Dică, a primit nota 9, în timp ce Pavel Vrba a fost notat cu 3. Cei mai slabi jucători ai meciului au fost Reznik, Hejda, Hajek, Horava și Krmencik, care au primit 3.

 

FCSB merge în play-off-ul Ligii Campionilor, unde poate evolua împotriva uneia dintre: Sevilla, Napoli, Sporting Lisabona, Liverpool, ȚSKA Moscova. Meciurile se joacă pe 15/16 și 22/23 august. Tragerea la sorți este vineri, de la ora 13, liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.