Stranieri

Prunea n-a ratat ocazia de a-l ataca iar pe Burleanu: "Jenant, rușinos, penibil! La FRF sunt oameni de o calitate indoielnică"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 august 2017

Florin Prunea a profitat de numirea lui Mircea Lucescu pe banca naționalei Turciei și l-a atacat din nou pe Răzvan Burleanu, președintele FRF, cu care s-a certat de-a lungul anilor.

"Cred că e jenant, rușinos și penibil pentru FRF. În primul rând pentru că cei de la FRF sunt cei care, dacă voiau ca Mircea Lucescu să fie antrenorul echipei nașionale, cu siguranță era. Nu a fost cautat de către absolut nimeni.  De fapt, nu a fost niciodată intenția actualei conduceri a FRF să aducă un om cu personalitatea lui Mircea Lucescu, pentru că în FRF lucreaza numai oameni fară personalitate, oameni care nu și-au găsit angajamente niciunde. Sunt numai oameni de o calitate indoielnică.

E o palma data fotbalului românesc. El nici macar nu a fost contactat. El se duce acolo să califice naționala Turciei. Dacă te duci și vorbești în Turcia de Mircea Lucescu, Hagi sau Popescu, toată lumea vorbește numai la superlativ și e normal să fie așa", a spus Florin Prunea la TV Dolce Sport.

Citește și: Reacție vehementă după numirea lui Lucescu pe banca Turciei: "E sfârșitul fotbalului nostru"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.