Liga 1

Două transferuri-surpriză pregătite de FCSB » Becali l-a sunat acum pe agentul jucătorilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 03 august 2017

După calificarea FCSB în play-off-ul UEFA Champions League, Gigi Becali anunța transferuri spectaculoase la echipa roș-albastră, promițând că va aduce cei mai buni jucători din Liga 1.

Până la aceste transferuri, FCSB a încercat două mutări surprinzătoare, Dică dorind să aducă doi tineri de perspectivă. Gigi Becali l-a sunat în această dimineață pe impresarul Cristi Opria, dorind să îi transfere Andrei Artean și Cosmin Bîrnoi, jucătorii celor de la ACS Poli.

FCSB oferea 250.000 de euro pe Artean și 150.000 de euro pe Bîrnoi, clubul din Banat acceptând oferta.

Totuși, pentru moment, potrivit informațiilor GSP.RO, transferul celor doi a căzut, impresarul nefiind de acord cu propunerea lui Becali.

  • Artean este un mijlocaș central de 23 de ani, cotat de transfermarkt.de la 600.000 de euro. Este un produs al clubului timișorean și a mai fost împrumutat la FC Caransebeș și CS Rm. Vâlcea. În acest sezon a fost integralist în toate cele 3 etape.
  • Cosmin Bîrnoi este un mijlocaș stânga de 19 ani, care poate juca și în centrul liniei de mijloc. Este cotat la 100.000 de euro. A jucat 207 minute în primele 3 etape din acest sezon, marcând un gol, contra Chiajnei.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.