Liga Campionilor

TREI misiuni imposibile şi DOUĂ iluzii » Azi, FCSB își va afla adversarul din play-off-ul Champions: ŢSKA Moscova și Sporting Lisabona sunt cei mai abordabili

Foto: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 August 2017

Grupele Europa League sunt antamate, dar calificarea de la Plzen aduce un bonus de 5 stele: disputarea barajului de Champions League.

Şi cum în urna capilor de serie la tragerea la sorţi de mâine se vor afla formații din Spania, Anglia, Italia, Portugalia, e foarte probabil ca la jumătatea lunii august la Bucureşti să vină, la fel ca şi anul trecut, când ne-a vizitat City, un nume mare al Europei.

Trei dintre posibilele adversare sunt aproape de neatins: Napoli, Sevilla şi Liverpool. Împreună, acestea sunt evaluate de transfermarkt la peste un miliard de euro! Par imposibil de scos.

Nici Sporting Lisabona n-ar fi o echipă foarte la îndemână. Singura cu care ar putea exista speranţe mai mari e ŢSKA Moscova.

Tragerea la sorți e liveTEXT pe GSP.ro de la ora 13:00!

 În ediția tipărită de azi și pe platforma digitală puteți citi prezentările detaliate ale posibililor adversari, cele mai interesante informații despre prezența FCSB în play-off-ul Ligii, precum și o simulare a posibile grupe EL, dacă steliștii ar fi eliminați din CL.

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.