Europa League

Athletic Bilbao - Dinamo 3-0 // Contra a rămas cu gândul la ocazia lui Mahlangu: "Ar fi fost altfel"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 04 august 2017

Dinamo a fost eliminată de Athletic Bilbao din turul al treilea al Europa League, după înfrângerea 0-3 suferită în deplasare și egalul 1-1 de pe teren propriu, însă Contra regretă ratările lui Dinamo din finalul partidei de la San Mames.

"Am încercat să atacăm în repriza a doua, dar a fost foarte greu pentru că am întâlnit o echipă foarte puternică, ce are o experiență foarte mare. Am încercat să ne mobilizăm și după primul gol, și după al doilea.

În minutul 80 am fi putut marca și altfel ar fi fost, cred eu. Mai avem multe de învățat, acesta e adevărul. Dacă am fi redus din diferență, mai putea spera la calificare. Oricum, și schimbările lui Ziganda au fost bune și asta s-a văzut, pentru că ne-a blocat bine", a spus Contra la finalul partidei.

În ultimul sfert de oră de la Bilbao, șutul lui Paul Anton din minutul 77 a fost blocat de Herrerin, iar Mahlangu a avut o ocazie bună în minutul 82, dar șutul său de la marginea careului s-a dus puțin pe lângă.

Dinamo s-a aflat la prima participare în cupele europene în ultimele 5 sezoane.

"E trist să ieși atât de repede din cupele europene! Dar să nu uităm contra cui am jucat, Bilbao e favorită să câștige competiția. Am greșit la fazele fixe, exact unde ne avertizase Mister.

Nu comentez reacțiile oficialilor FCSB. E un om acolo de la care nu ai la ce să te aștepți! Îi aștept în campionat"

Ionuț Nedelcearu, fundaș Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.