Europa League

Le-a luat mințile italienilor! Un jucător de la CSU este ridicat în slăvi de Gazzetta dello Sport: ”Picioare fine și gânduri rafinate! E Mertens de România”

Articol de Daniel Scorpie  —  Friday, 04 August 2017

AC Milan s-a impus în fața celor de la CSU Craiova, 2-0, pe San Siro și s-a calificat în play-off-ul Europa League. În tur, scorul a fost 1-0 pentru echipa lui Montella.

Alexandru Băluță, playmakerul oltenilor a primit 6,5, aceeași notă ca în tur. ”Picioare fine și gânduri rafinate. Mertens de România e o plăcere pentru ochi și pentru spirit”, a scris Gazetta dello Sport.

Craiova a ieșit cu fruntea sus de pe San Siro și cu un jucător remarcat din nou de italieni. Băluță, 23 de ani, a repetat joi evoluția de la Severin și a impresionat și în returul cu Milan. Dovadă că Gazzetta dello Sport l-a ales cel mai valoros fotbalist al lui Mangia, acordându-i nota 6,5, aceeași primită de Donnarumma, Çalhanoğlu și Kessié.

"Assist de superclasă"

"Picioare fine și gânduri rafinate. Mertens de România e o plăcere pentru ochi și pentru spirit. Artificiul de la faza în care Mitriță a scăpat singur spre gol a fost de superclasă. A încercat să elibereze și spații ca un fals număr 9. O viteză în plus față de ceilalți colegi", a scris cotidianul roz.

Care l-a văzut pe Mateiu (nota 5) cel mai slab de la CSU: "În viață îți trebuie și noroc, în schimb însă mingea l-a lovit tocmai în partea posterioară. Intervenție jenantă ce a produs dublarea diferenței și căderea cortinei". 5 a luat și Mangia: "Nu a mai pus-o în dificultate pe Milan la mijloc. A ieșit onorabil cu 3 goluri în două meciuri, dar i-a lipsit reacția pe San Siro". 

7 a fost cea mai mare notă a meciului din Gazzetta dello Sport, acordată lui Cutrone, Conti, Rodriguez și lui Montella

Alexandru Băluță, playmakerul oltenilor a primit 6,5, aceeași notă ca în tur. ”Picioare fine și gânduri rafinate. Mertens de România e o plăcere pentru ochi și pentru spirit”, a scris cotidianul roz.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.