Liga Campionilor

MM Stoica, ironii la adresa rivalilor și atac la FRF: "Așteptăm o coregrafie și la meciul cu Sporting. Pot să ia legătura direct cu noi"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 august 2017

FCSB a avut noroc la tragerea la sorți pentru play-off-ul Ligii Campionilor, unde va evolua împotriva portughezilor de la Sporting Lisabona. Mihai Stoica a comentat în stilul său caracteristic, ironizându-și din nou rivalii. 

...despre viitoare adversară:"Jorge Jesus este unul dintre cei mai mari antrenori din Europa. L-au adus pe Jeremy Mathieu de la Barcelona, Adrien Silva e un jucător extraordinar, iar Bas Dost, golgeterul campionatului. Au prima șansă, dar una e să întâlnești Liverpool și alta e Sporting. O să ne batem cu șanse egale. Nu contează că jucăm returul la București. Tocmai am bătut 4-1 în deplasare".

...despre situația lui Dică pe bancă: "UEFA acceptă ca Dică să fie antrenor principal pentru că este cursant, iar Federația Română de Fotbal nu acceptă asta. Când forul suprem e de acord, cum poate Federația să nu vrea asta. Pentru mine nu are nicio logică".

...ironii la adresa rivalilor de la Dinamo: "Suntem deschiși. Așteptăm o coregrafie și la meciul cu Sporting. Pot să ia legătura direct cu noi. Tribuna a 2-a e deschisă. Sunt televizoare 4k acum, ai aer condiționat. Condițiile sunt mai bune. Se pot uita liniștiți la noi".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.