Campionate

Mesajul lui Pele pentru Neymar după plecarea la PSG » Reacție nervoasă a unui antrenor de top

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 august 2017

Brazilianul Neymar, 25 de ani, s-a transferat la PSG pentru 220 de milioane de euro, devenind cel mai scump jucător din istorie.

Unul dintre primii care l-au felicitat pe Neymar pentru transferul său a fost Edson Arantes do Nascimento Pele. Unul dintre cei mai mari fotbaliști ai istoriei.

Legendarul brazilian a postat pe pagina sa de Twitter: "Mult noroc, Neymar, în noua ta aventură. Parisul e un oraș splendid, printre preferatele mele în lumea întreagă".  Alături, o fotografie cu O'Rey în tinerețe, arătând trofeul Jules Rimet în fața turnului Eiffel. 

 Wenger protestează: ”Sumele din fotbal au depășit raționalul”

 Într-un interviu pentru Daily Mail, managerul lui Arsenal e convins că totul s-a schimbat în fotbal. "Sumele din sportul nostru au depășit raționalul", a declarat Wenger.

"Când un club este patronat de o țară, totul devine posibil. E foarte dificil să se respecte fair-play-ul financiar. Acum, interesul se schimbă. Un club reprezintă o țară și face orice pentru a aduce jucătorul dorit. Și inflația se accelerează. Anul trecut, bariera celor 100 de milioane era depășită. Acum, trecem deja de 200". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.