Liga 1

Becali, ofertă în direct la TV pentru jucătorul rivalei: "Dau acum 2 milioane pe el" » Anunță 5 transferuri: "Azi vine fundașul"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 04 august 2017

După calificarea FCSB în play-off-ul Champions League, unde se va duela cu Sporting Lisabona, Gigi Becali a anunțat transferuri importante la echipa roș-albastră.

Patronul stelist a declarat că va transfera 5 jucători, că un fundaș central va veni astăzi și a făcut o ofertă de 2 milioane de euro pentru Alexandru Băluță, mijlocașul ofensiv de 23 de ani al celor de la CSU Craiova.

"Vom întări echipa. Vor veni 4-5 jucători. Fundaşul central vine azi și cred că se rezolvă azi. Ceilalţi jucători nu vi-i pot spune. Nici nu îi știu. Dar trebuie să întăresc echipa. Ne trebuie un mijlocaș central, de creație, pentru că avem nevoie de jucător de creație.

Îl vreau pe Băluță, dar nu dau 3 milioane de euro pe el. Nu cred că merită acum. Dar 2 milioane de euro dau imediat. Transmit acum oferta. Începe hegemonia Stelei. Nimeni nu mai suflă în fața Stelei de acum înainte", a spus Becali la conferința de presă, potrivit TV Digi Sport.

Citește și: Atac devastator! Becali râde de Dinamo după tragerea la sorți din UCL: "Bine că s-a înființat în 1948! Continuă bucuria noastră"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.