Campionate

FOTO Neymar a fost prezentat oficial la PSG: "Vreau să câștig tot" » A spus de ce a venit la francezi

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 August 2017

Neymar a fost prezentat la PSG, club care a plătit 220 de milioane de euro pentru a-l aduce pe brazilianul de 25 de ani de la Barcelona.

La conferință, Neymar, noul număr 10 de la PSG, a vorbit despre motivul pentru care a ales să vină la Paris și despre planurile sale pentru echipa antrenată de Unai Emery.

"Nu am cuvinte să descriu acest moment. Voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa și pentru a câștiga toate titlurile posibile.

Decizia de a venit aici s-a bazat pe dorința de noi provocări. Inima mi-a cerut să vin aici. Vin cu toată fericirea din lume. Nu am acceptat transferul pentru că doream să fiu principalul jucător al echipei sau pentru că nu era bine la Barcelona.

A fost una dintre cele mai dificile decizii din viața mea. Avem mulți prieteni la Barcelona. Au fost patru ani foarte fericiți și vreau să le mulțumesc celor de acolo pentru tot ce am trăit. Am vorbit cu brazilienii de aici și mă simt ca acasă. Am și aici prieteni. Sunt la ordinul echipei acum", a spus Neymar la prezentare, potrivit Mundo Deportivo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.