Liga 1

Mutu, reacție vehementă la adresa lui Gigi Becali și MM Stoica: "E de prost gust ce au făcut"

FOTO: RAED KRISHAN

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 04 August 2017

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a răspuns declarațiilor ironice venite din partea celor la FCSB, care i-au luat peste picior pe "câini" după eliminarea suferită în fața lui Athletic Bilbao în turul III din preliminariile Europa League. 

"Eu n-am văzut în niciun campionat serios din lume o asemenea caterincă ieftină făcută de cei mai importanți oficiali ai unui club, cu referire la rivalele ce reprezintă aceeași țară în competițiile europene. Nu mă regăsesc într-un astfel de fotbal și nu voi face parte din acest circ nici eu, nici Dinamo. 

Mi se pare de prost gust să jignești rivalii care reprezintă la fel ca tine România în Europa, profitând de un context în care unii au avut mai mult sau mai puțin noroc la tragerile la sorți", a scris "Briliantul" pe facebook. 

Vezi mai jos cum a fost Dinamo ironizată de MM Stoica și Gigi Becali în ultimele 24 de ore:

Atac devastator! Becali râde de Dinamo după tragerea la sorți din UCL: "Bine că s-a înființat în 1948! Continuă bucuria noastră"

MM Stoica, ironii la adresa rivalilo: "Așteptăm o coregrafie și la meciul cu Sporting. Pot să ia legătura direct cu noi"

Mihai Stoica ia peste picior echipele românești care au jucat în cupele europene » Mesajul publicat la finalul partidelor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.